Poznati

Mads Mikelsen: Dolazak na mesto Džonija Depa u "Fantastičnim zverima" je bio haotičan

Komentari

Autor: Hollywood Reporter

17/04/2022

-

11:07

Mads Mikelsen: Dolazak na mesto Džonija Depa u "Fantastičnim zverima" je bio haotičan
Mads Mikelsen: Dolazak na mesto Džonija Depa u "Fantastičnim zverima" je bio haotičan - Copyright Prinstscreen YouTube/Warner Bros. Pictures,

veličina teksta

Aa Aa

Glumac Mads Mikelsen, koji je u novom nastavku franšize "Fantastične zveri" zamenio kolegu Džonija Depa u ulozi čarobnjaka Grindelvalda, opisao je taj proces "haotičnim".

Dep je ostao bez posla u tom ostvarenju, nakon što je izgubio slučaj na sudu koji je vodio protiv britanskog izdavača dnevnog lista "San" koji ga je nazvao nasilnikom prema ženama.

Do toga je došlo nakon što je bivša supruga Amber Herd u svojoj kolumni u listu "Vašington Post" napisala da je bila žrtva nasilja u porodici.

Mikelsen, koji je došao na njegovo mesto, imao je vrlo malo vremena da se spremi za ulogu i samo dva dana da odluči hoće li pristati na to.

"Bilo je potpuno haotično", rekao je danski glumac, koji je pristao, nakon što je pogledao prva dva dela filma.

On je takođe rekao da su raniji medijski natpisi o tome da je želeo da prethodno razgovara s Depom, pre nego što je prihvatio da igra Grindelvalda, bili preuveličani.

"Nisam rekao: 'Oh, molim vas, pustite me da pričam s njim. Bilo bi divno da smo raščistili vazduh i pričali o tome na neki način. Možda ću se s njim videti u budućnosti", rekao je Mikelsen za Hollywood Reporter.

On je dodao da nije želeo da kopira Depovu interpretaciju lika.

"Ne želite da kopirate bilo šta što je Dep radio - to bi bilo kreativno samoubistvo. Čak i da je uloga izvedena do perfekcije, želite da je učinite svojom, ali i dalje treba da izgradite neku vrstu mosta između onoga što je bilo pre", rekao je Mikelsen.

"Fantastične zveri: Tajne Dambldora" prikazuju se u domaćim bioskopima od 14. aprila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin