Poznati

Svedočenje bivše pomoćnice Amber Herd: Bila je šefica iz pakla, dok je Džoni Dep gospodin

Komentari

Autor: Insider, Euronews Srbija

15/04/2022

-

14:34

Svedočenje bivše pomoćnice Amber Herd: Bila je šefica iz pakla, dok je Džoni Dep gospodin
Profimedia - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Nastavljen je sudski proces između Džonija Depa i Amber Herd, koja je na suđenju prema svedočenju njene bivše pomoćnice opisana kao "šefica iz pakla".

Kejt Džejms je za glumicu, kako prenosi Insider, radila kao lična asistentkinja između 2012. i 2015. godine, a u sudu u okrugu Ferfaks je izjavila da nikada nije bila svedok bilo svađe bilo fizičkog nasilja između nekadašnjih supružnika.

Pomoćnica Herd je pod zakletvom kazala da nije primetila ni tragove porodičnog nasilja, za šta je optužen Dep. Ali asistenkinja glumice je ispričala kako je Herd prema njoj kao šefica bila grozna.

Prema njenim rečima, Herd je na nju vikala nakon što je ova odbila predlog godišnje plate od 50.000 dolara koji je, kako je navela, iznosio upola manje od onoga koliko se za taj posao uobičajeno plaća.

"Ustala je sa stolice i unela mi se u facu, bila je nekoliko centimetara od moga lica. Pljuvala je po meni dok je govorila i pitala me kako se usuđujem tražiti takvu platu", ispričala je bivša asistentkinja.

Profimedia

Bivša lična asistenkinja svedočila da je glumica na nju redovno vikala

Džejms je opisala i incident kada je glumica na nju vikala jer je časopise ostavila negde u kući umesto da ih odloži u garažu, a kazala je i da je Herd redovno na nju podizala glas preko telefona i slala često u ranim jutarnjim satima uvredljive poruke. 

S druge strane, Džejms je o Depu imala samo reči hvale i da se prema njoj uvek ophodio kao "pravi južnjački gospodin". Kako je istakla, glumac joj se već na prvu učinio kao tih i smiren čovek.

Nekadašnja lična pomoćnica Herd je u svedočenju istakla i to da je godinama zbog posla bila u kontaktu s Depom, te da nikad nije čula da je prema nekome bio nepristojan ili da je vikao. Takođe, ona je napomenula i to da je Dep njenog sina učio da svira gitare i donosio mu poklone kada bi se vratio sa nekog od putovanja.

Profimedia

Kejt Džejms za Depa kazala da je već na prvu delovao kao tih i smiren čovek

Ipak, Džejms je priznala da je za nju bio finansijski šok kada je iznenada dobila otkaz, a da je nastavila komunikaciju s Depom, s kojim se i našla kada joj je poslao poruku da će zajedno "srediti" Amber Herd. Međutim, detalja tog susreta nije se mogla setiti.

Podsetimo, cela sudska zavrzlama počela je u martu 2019. godine, kada je Džoni Dep podneo tužbu za klevetu protiv "Washington Post" koji je krajem 2018. objavio članak Amber Herd u kome ona pominje da je bila žrtva porodičnog nasilja. Dep je od američkog lista zahtevao odštetu u vrednosti od 50 miliona dolara.

Nakon što su i Dep i Herd neuspešno pokušali da slučaj prebace u Kaliforniju, Amber je u septembru 2020. podnela kontratužbu protiv bivšeg supruga tešku 100 miliona dolara.

Suđenje povodom slučaja koji je pokrenut pre tri godine, i nakon što je više puta odlagano, počeo je 11. aprila.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin