Poznati

Dajana Ros hedlajner specijalnog koncerta u čast britanske kraljice

Komentari

Autor: Metro, Euronews Srbija

21/05/2022

-

14:39

Dajana Ros hedlajner specijalnog koncerta u čast britanske kraljice
Dajana Ros hedlajner specijalnog koncerta u čast britanske kraljice - Copyright EPA/FELIPE TRUEBA

veličina teksta

Aa Aa

Dajana Ros (78) biće hedlajner specijalnog koncerta koji će biti održan u čast britanske kraljice Elizabete Druge u povodu proslave njenog platinastog jubileja.

Muzička diva i nekadašnja pevačica grupe "Supremes", naime, predvodiće izvođače koji će 4. juna učestvovati u proslavi povodom 70 godina od dolaska Elizabete Druge na britanski tron, prenosi Metro.

Muzičari će nastupati na tri bine, a 3D projekcije biće organizovane na fasadi Bakingemske palate uz prisustvo 10.000 ljudi, dok će prenos uživo specijalnog koncerta moći da se prati na BBC.

Poznato je za sada i to da će na specijalnom koncertu u Bakingemskoj palati nastupiti i pevač Džordž Ezra, kao i gitarista Brajan Mej.

Podsetimo, Dajana Ros se prošle godine vratila u muzičke vode objavljujući prvi album sa potpuno novim pesmama posle 22 godine pauze.

Poslednja kompilacija njenih starih hitova objavljena je 2006. ali je tokom 2020. u saradnji sa mnogim pop producentima, radila na novoj muzici. Album je nazvala "Thank You".

Početkom juna Velika Britanija će nizom svečanih događaja proslavljati 70 godina od kako je Elizabeta Druga na kraljevskom tronu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin