Poznati

Postao "kralj" društvenih mreža bez ijedne izgovorene reči: Komičar Kabi Lamej ima najviše pratilaca na TikToku

Komentari

Autor: CNN

24/06/2022

-

11:05

Postao "kralj" društvenih mreža bez ijedne izgovorene reči: Komičar Kabi Lamej ima najviše pratilaca na TikToku
Profimedia - Copyright Profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Komičar Kabi Lamej postao je član društvene mreže TikTok sa najvećim brojem pratilaca - čak 142,9 miliona - nadmašivši tako zvezdu Čarli D'Amelio.

Lamej, koji je rođen u Senegalu, a živi u Italiji, stekao je popularnost zahvaljujući svojim nemim reakcijama na apsurdne "korisne" trikove, pa svaka od njegovih objava beleži na milione pregleda i pozitivnih komentara.

Tokom proteklih nekoliko nekoliko nedelja njegovi pratioci pokrenuli su kampanju na društvenim mrežama da ga učine praćenijim od D'Amelio na TikToku. 

Lamej je počeo da snima videe nakon što je za vreme pandemije ostao bez posla u fabrici u Italiji, pa je dane provodio u kući i u potrazi za poslom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khaby Lame (@khaby00)

 

U početku je kao i većina TikTokera snimao plesne pokrete, svoje igranje video igara i komične skečeve. Međutim, rast pratilaca zabeležio je početkom prošle godine kada je počeo da ismeva navodno korisne, ali potpuno apsurdne videe trikova za domaćinstvo, koji su u tom periodu preplavili društvene mreže. 

U svojim videima on ih u jednom potezu obesmišljava i to sa specifičnim izrazom lica i bez ijedne izgovorene reči.

"Na ideju sam došao jer sam video da su takvi videi svuda i dopala mi se ideja da tome dodam malo jednostavnosti", rekao je Lamej za CNN prošle godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khaby Lame (@khaby00)

 

"Mislio sam da je to način da doprem do što je moguće većeg broja ljudi i da je zato najbolje da ne govorim".

Zahvaljujući nemim, ali ekspresivnim reakcijama, postao je jedno od najprepoznatljivijih lica digitalne sfere, ali je on u više intervjua istakao da videe ne snima da bi stekao slavu.

"Nije mi važno da li sam prvi, drugi ili četvrti po popularnosti na TikToku. Počeo sam da snimam videe jer sam želeo da zasmejem ljude u periodu lokdauna. I danas snimam s istim ciljem. Srećan sam zbog svojih postignuća, ali to nije ono što mi je najvažnije", rekao je on za CNN.

Lamej je takođe izjavio da mu je životni cilj da sarađuje sa svojom omiljenom filmskom zvezdom - Vilom Smitom. 

Do sada je snimao skečeve sa mnogim poznatim ličnostima, vrhunskim sportistima, muzičarima i glumcima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin