Poznati

Kevin Spejsi pred sudom u Njujorku oslobođen optužbi za seksualni napad na glumca Entonija Rapa

Komentari

Autor: BBC

20/10/2022

-

23:04

Kevin Spejsi pred sudom u Njujorku oslobođen optužbi za seksualni napad na glumca Entonija Rapa
Kevin Spejsi pred sudom u Njujorku oslobođen optužbi za seksualni napad na glumca Entonija Rapa - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Sud u Njujorku odlučio je danas da Kevin Spejsi nije kriv za zlostavljanje glumca Entonija Rapa, koji ga je optužio da je na krevetu legao na njega posle jedne zabave 1986. godine.


Porotnici su raspravljali oko sat vremena i zaključili su da Rap nije dokazao da je Spejsi "dodirnuo njegov seksualni ili intimni deo tela”, nakon čega je sudija Luis Kaplan formalno zaključio predmet, objavio je BBC.

Najpoznatiji po ulozi u "Zvezdanim stazama: Otkriće", Rap je tvrdio da ga je 1986. godine, kao četrnaestogodišnjaka, Spejsi odveo u njegov dom na Menhetnu, gde ga je položio ga na krevet, uhvatio ga za zadnjicu i pritisnuo prepone u njegovo telo, iako na to nije pristao.

Većanje je trajalo više od sat vremena, a nakon toga je sudija pročitao presdu nakon čega je Spejsi navodno, piše BBC, zagrlio svoje advokate i napustio sudnicu.

U članku koji je 2017. godine objavio Buzfid, Rap je tvrdio da ga je Spesji podigao, stavio na krevet i delimično legao na njega. "Bio sam svestan da je pokušavao da se seksualno poveže sa mnom", rekao je Rap.


Spesi je sa druge strane rekao da je iznenađen što je Rap izneo u javnost svoje navode i to pet godina kasnije. "Nisam znao kako je to moguće", rekao je tada on dodajuću da ne bi mogao da bude zainteresovan na takav način za Rapa jer je bio maloletan.

Spejsi se posebno suočava sa još pet optužbi u Velikoj Britaniji takođe za seksualno zlostavljanje, ali se i tu izjasnio da nije kriv.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin