Poznati

Megan Foks: Na početku karijere su me gledali kao površnu i bez talenta

Komentari

Autor: Washington Post

07/07/2021

-

20:30

Megan Foks: Na početku karijere su me gledali kao površnu i bez talenta
Megan Foks: Na početku karijere su me gledali kao površnu i bez talenta - Copyright Tanjug AP/Chris Pizzello

veličina teksta

Aa Aa

Megan Foks ostvarila je niz zapaženih uloga - od Mikaele Bejns u franšizi "Transformersi", do "Opasne Dženifer". Međutim, glumica kaže da se tokom karijere susretala s mnogim preprekama i seksizmom, zbog kog su joj nuđene najviše uloge plitkih, ali zgodnih devojaka.

U novom intervjuu za Vašington post, 35-godišnja glumica otvoreno je govorila o mizoginiji s kojom se susretala u industriji zabave.

"Nikada se nisam afirmisala kao talentovana glumica. Mislim da je duboko ukorenjena percepcija mene kao plitke zlice, barem u prvoj deceniji moje karijere. A onda je to počelo da se menja u poslednje vreme, kada su ljudi pronašli neke moje intervjue, poslušali šta govorim i počeli da me gledaju na drugačiji način", ispričala je glumica.

Sada, kada se na neko vreme udaljila iz sveta glume, Foks kaže da ima više podrške i da na svoju karijeru gleda iz drugačijeg ugla. 

"Hoću da izrastem kao glumac. Osećam da sam provela mnogo godina ne radeći to, jer sam se na neki način odjavila iz Holivuda. Sada sam spremna da se vratim", rekla je ona.

Glumica igra u novom hororu "Till Death", a mnogo vremena provodi i sa svojom decom. 

Rekla je da je majčinstvo inspiriše.

"Daje mi temelj na kom može da raste nešto zaista posebno", rekla je Megan.

Priredila: S. R.

Komentari (0)

Magazin