Poznati

Džoni Dep iznenadio zaposlene antikvarnice, helikopterom sleteo pred ulaz

Komentari

Autor: Tanjug

11/03/2023

-

13:00

Džoni Dep iznenadio zaposlene antikvarnice, helikopterom sleteo pred ulaz
Džoni Dep - Copyright Tanjug AP/Brendan Smialowski/Pool Photo via AP

veličina teksta

Aa Aa

Poznati glumac Džoni Dep nedavno je u jedan centar sa antikvitetima u mestu Hemsvel Klif sleteo svojim helikopterom ispred ulaza, kako bi prisustvovao rasprodaji.

Kako navode izvori bliski glumcu, on je želeo da ostane nezapažen tokom posete u centru Hemsvel Antik, koji se nalazi u mestu Hemsvel Klif u Engleskoj, jer je hteo da razgleda gitare bez gužve, koju bi inače napravili fanovi, prenose američki mediji.

Njegov dolazak u tajnosti je dogovoren s ovim centrom i studijom Pajnvud, koji i inače sarađuju, ali zaposleni nisu znali da Dep dolazi.

Međutim, njegov dolazak ipak nije mogao da ostane neprimećen, jer je vlasnik antikvarnice podelio vest o njegovoj poseti na zvaničnom Fejsbuk profilu njihovog centra.

"Bilo je sjajno, jer je bio normalan i bio je vrlo opušten. Provodio je vreme gledajući stvari i svirajući gitare koje je želeo da kupi. Osećao se kao kod kuće", rekao je vlasnik antikvarnice.

On je naveo da je Dep na kraju kupio stolicu, tri gitare, komplete boja, štafelaje, nekoliko slika, postere i razne ukrasne predmete. Posebno je istakao jednu gitaru na kojoj je iscrtana lobanja, a naveo je da je pedesetdevetogodišnji glumac i zasvirao na njoj pre nego što je kupio.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin