Poznati

Lili Rouz Dep konačno progovorila o suđenju njenog oca i Amber Herd: "Želela sam da zaštitim svoju privatnost"

Komentari

Autor: Elle / Euronews Srbija

17/11/2022

-

14:27

Lili Rouz Dep konačno progovorila o suđenju njenog oca i Amber Herd: "Želela sam da zaštitim svoju privatnost"
Lili Rouz Dep konačno progovorila o suđenju njenog oca i Amber Herd: "Želela sam da zaštitim svoju privatnost" - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Mlada glumica Lili Rouz Dep konačno je prekinula ćutanje o slučaju koji je na sudu vodio njen otac Džoni Dep protiv bivše supruge Amber Herd. 

Multimilionska tužba za klevetu u kojoj je sud presudio u korist Depa podelila je javnost, ali se ćerka popularnog glumca nije oglašavala po tom pitanju. 

Međutim, sada u intervjuu za magazin "Elle", Lili Rouz istakla je da je samo želela da zaštiti svoju privatnost.

"Kad nešto što je tako privatno i tako lično odjednom postane ne tako lično... Osetila sam potrebu da se okrenem mom tajnom vrtu misli. Takođe mislim da nisam tu da dajem odgovore u bilo čije ime i osećam da su dobar deo moje karijere ljudi želeli da me definišu kroz muškarce u mom životu, bilo da je reč o članovima moje porodice ili mojim emotivnim partnerima, a ja sam zaista spremna da me definišu stvari koje sama predstavljam svetu", rekla je mlada glumica.

Lili Rouz Dep je starija ćerka slavnih roditelja - Džonija Depa i njegove bivše partnerke Vanese Paradi. Oni takođe imaju 20-godišnjeg sina Džeka.

profimedia

 

Džoni i Paradi proveli su zajedno 14 godina, ali je nedugo nakon njihovog razlaza glumac uplovio u vezu sa Herd, s kojom se i venčao tri godine kasnije 2015.

Herd je podnela zahtev za razvod 2016, koji je okončan godinu dana kasnije, ali je potom za ugledni list Washington Post objavila kolumnu u kojoj je sugerisala da je bila žrtva porodičnog nasilja. 

Holivud je od tog trenutka okrenuo leđa Depu i on je izgubio angažman u profitabilnim franšizama, kao što su "Pirati s Kariba" i "Fantastične zveri", a kada je svoju bivšu ženu tužio zbog klevete, tokom suđenja su javnosti predočeni mnoge šokantne pojedinosti njihovog turbulentnog zajedničkog života.

Porota je na kraju ocenila da je Herd oklevetala bivšeg muža i odredila odštetu od 10 miliona dolara, kao i pet miliona dolara kazne. U kontratužbi koju je Herd pokrenula tvrdeći da ju je oklevetao jedan od Depovih advokata, sud joj je dodelio dva miliona dolara odštete.

Međutim, oba bivša supružnika žalila su se na presude. 

Kada je reč o Lili Rouz Dep, ona je zvezda nove HBO serije "Idol" koja bi trebalo da počne sa emitovanjem naredne godine. Serija je predstavljena kao "najljigavija ljubavna priča u Holivudu" čiji su glavni akteri pop zvezda u usponu (Dep) i guru samopomoći, kao i potencijalni lider kulta kog igra popularni kantautor Vikend, čije je pravo ime Abel Tesfaje.

Pored Dep i Tesfajea, u seriji igraju i stvarne pop zvezde Troj Sivan, kao i Dženi Kim iz ženske grupe Blackpink, uz glumce Rejčel Senot, Harija Nefa, Elizabet Berkli i druge.

Lili Rouz Dep imala je samo 15 godina kada je počela da se bavi manekenstvom, a ubrzo je postala zaštitno lice kompanije Chanel.
 
Kao glumica je debitovala u filmu "Tusk" 2014. godine, a nakon toga ostvarila niz uspešnih uloga, uglavnom u ostvarenjima nezavisne produkcije.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin