Poznati

Brus Vilis proslavio 68. rođendan u krugu porodice, bivše i sadašnje žene, uz pesmu i tortu

Komentari

Autor: Tanjug

20/03/2023

-

14:46

Brus Vilis proslavio 68. rođendan u krugu porodice, bivše i sadašnje žene, uz pesmu i tortu
Brus Vilis i Ema Heming Vilis - Copyright Charles Sykes/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Holivudski glumac Brus Vilis, kome je ranije ove godine dijagnostikovana frontotemporalna demencija (FTD), proslavio je 68. rođendan u krugu porodice, u dobrom raspoloženju, uz pesmu i tortu.

Na snimku koji je objavila njegova ćerka Rumer, vidi se da je Brus Vilis okružen decom i bivšom i sadašnjom suprugom dok peva rođendansku pesmu i gasi svećice na rođendanskoj torti, prenosi Skajnjuz.

 

 

Bivša žena Brusa Vilisa, poznata glumica Demi Mur (60), napisala je pored svoje objave na Instagramu: "Srećan rođendan, BV, drago mi je da smo mogli zajedno da ga proslavimo danas. Volimo te i volimo našu porodicu. Hvala svima na ljubavi i toplim željama – svi ih osećamo".

Sadašnja Vilisova supruga Ema Heming, kao i Mur poručile su da žele da podignu svest o demenciji koja je i dalje neizlečiva.

Prošlog marta objavljeno je da Vilis ima afaziju, odnosno probleme sa govorom i razumevanjem izgovorenog, koja je čest simptom niza neuroloških bolesti. 

Kasnije je utvrđeno da glumac boluje od frontemporalne demencije.

"Danas ne postoji lek za tu bolest, ali se nadamo da se to može promeniti narednih godina. Kako bolest napreduje nadamo se da će medijska pažnja biti fokusirana na pojašnjavanje ove bolesti koju je potrebno bolje shvatiti, kao i na istraživanja", navela je porodica.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin