Poznati

Supruga Brusa Vilisa zamolila paparace da glumca ostave na miru: "Znam da je to vaš posao, ali držite se podalje"

Komentari

Autor: Tanjug

07/03/2023

-

16:02

Supruga Brusa Vilisa zamolila paparace da glumca ostave na miru: "Znam da je to vaš posao, ali držite se podalje"
Brus Vilis i Ema Heming Vilis - Copyright Evan Agostini/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Supruga Brusa Vilisa (67), Ema Heming Vilis, zamolila je paparace da se sklone iz njihovog života i da prestanu da viču na njega kad ga vide u javnosti.

Heming Vilis (44) je uputila molbu tokom vikenda putem Instagrama, rekavši da i dalje mora da se uči o ljudima koji žive sa demencijom, kao što je to slučaj sa Brusom.

Prilikom nedavnog odlaska na kafu sa prijateljima u Santa Moniku, paparaci su uslikali Vilisa, navodi CNN.

"Ova poruka upućena je fotoreporterima i ljudima koji snimaju video klipove, tražeći nekaku ekskluzivu o mom mužu. Kažem im: držite se podalje. Znam da je to vaš posao, ali samo se držite podalje", rekla je ona.

Kada je reč o ljudima koji snimaju video klipove, rekla je da ne dovikuju njenom suprugu i traže od njega komentare.

"Samo nemojte, okej? Dajte mu prostor. Pustite našu porodicu ili s kim god da je da može ljudski da dođe od tačke A do tačke B", dodala je ona.

 

 

Prepričavajući nedavni incident, u kojem su fotografi pokušali dovikivali glumcu koji je bio na kafi s prijateljima u Santa Moniki, manekenka (44) je rekla da je nekoga ko boluje od demencije "teško i stresno izvesti u svet i sigurno ga sprovesti".

Ema i Brus venčali su se 2009. i imaju dve kćeri, Mejbel i Evelin.

"Okrutna bolest koja može pogoditi bilo koga"

Porodica slavnog glumca objavila je pre nekoliko nedelja da je dobio konačnu dijagnozu frontotemporalne demencije, koja je kod njega izazvala afaziju, odnosno teškoće u govoru i niz drugih simptoma zbog kojih je glumac morao da se penzioniše. 

"Kao porodica želimo da iskoristimo ovu priliku i zahvalimo vam na svoj ljubavi i saosećanju za Brusa u ovih poslednjih deset meseci. Zahvalni smo za vašu dobrotu i zato što znamo da volite Brusa, kao i mi. Želeli smo da vam damo novo obaveštenje o njegovom stanju. Otkako smo objavili da je Brusu dijagnostikovana afazija u proleće 2022, bolest mu je napredovala i sad smo dobili specifičniju dijagnozu: frontotemporalnu demenciju (poznatu kao FTD). Nažalost, problemi u komunikaciji su samo jedan simptom bolesti s kojom se Brus suočava. Iako je to jako bolno, olakšanje je što napokon imamo jasnu dijagnozu.

FTD je okrutna bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli i može pogoditi bilo koga. Za ljude ispod 60 godina, FTD je najuobičajeniji oblik demencije. Danas ne postoji lek za ovu bolest, a nadamo se da će se to promeniti u godinama koje dolaze. Kako Brusovo stanje napreduje, nadamo se da će mediji biti fokusirani na to da rasvetle ovu bolest o kojoj se puno više treba znati i istražiti.

Brus je uvek verovao u korišćenje svog glasa kako bi pomogao drugima i kako bi privukao pažnju na važne probleme, bili oni javni ili privatni. U srcu znao da bi on, kad bi to mogao, hteo da privuče globalnu pažnju na one koji takođe pate od ove bolesti i ukaže kako ona utiče na bolesnike i njihove porodice.
 
Brus je uvek nalazio radost u životu i pomagao svima koje je znao da učine isto. Puno nam je značilo da se odjek te brige vratio njemu i svima nama. Bili smo jako dirnuti ljubavlju koju ste ukazali našem dragom suprugu, ocu i prijatelju tokom ovog teškog perioda. Vaše neprestano saosećanje, razumevanje i poštovanje osnažuje nas da pomognemo Brusu da živi što je bolje moguće", stoji u objavi koju su potpisale njegova sadašnja supruga Ema Heming i njihove ćerke Mejbel i Evelin i bivša supruga Demi Mur, s kojom je dobio ćerke Rumer, Skaut i Talulu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin