Poznati

Mišel Jeo u potrazi za novim izazovima nakon Oskara: "Režiseri nemaju život, a ja ga previše volim"

Komentari

Autor: Tanjug

19/04/2023

-

07:36

Mišel Jeo u potrazi za novim izazovima nakon Oskara: "Režiseri nemaju život, a ja ga previše volim"
Mišel Jeo - Copyright Tanjug AP/Jordan Strauss/Invision/AP

veličina teksta

Aa Aa

Glumica Mišel Jeo rekla je danas da, nakon osvajanja Oskara, traži nove izazove i navodi da je potencijalno zanima i uloga producenta.

Ova 60-godišnjakinja postala je prva žena iz Azije koja je dobila Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu "Sve u isto vreme", kojem je pripalo ukupno sedam nagrada, uključujući i onu za najbolji film.

Jeo se vratila u svoju rodnu Maleziju da proslavi majčin rođendan, a na konferenciji za novinare ponovila je da je njena pobeda u takmičenju za Oskara "svetionik nade za azijske žene".

"To nam pokazuje da se može i svi vi to možete, iako je to bila vožnja rolerkosterom, koja je počela prošle godine", naglasila je ona i dodala da je to bila godina "neznanja, nade, želje".

Ona je rekla je da je blagoslovena što je mogla da radi na različitim filmovima i sa "progresivnim filmskim stvaraocima".

"Mogla sam da se borim za ono u šta zaista verujem — predstavljanje, različitost i posebno osnaživanje žene", istakla je Jeo i dodala da odbija da bude svrstavana u stereotipne uloge, kao i da veruje u pomeranje okvira u svojoj karijeri.

Napomenula je da nije zainteresovana za režiju i da će možda ponovo postati producent.

"Režiseri nemaju život, a ja ga previše volim, ali producirala sam ranije i sada mogu ponovo da počnem da radim taj posao", navela je ona istakla da u njenom lsučaju gluma "nije posao, već je zaista strast".

Azijska glumica rekla je da će se vratiti u London, kako bi završila snimanje filma "Wicked", dvodelne filmske adaptacije brodvejskog hit mjuzikla u režiji Džona Čua.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin