Život

Poznati britanski estetski hirurg davao tretmane botoksa u zamenu za seksualne usluge

Komentari

Autor: Tanjug

10/04/2024

-

20:55

Poznati britanski estetski hirurg davao tretmane botoksa u zamenu za seksualne usluge
Poznati britanski estetski hirurg davao tretmane botoksa u zamenu za seksualne usluge - Copyright Euronews

veličina teksta

Aa Aa

Poznati britanski estetski hirurg Tidžion Ešo optužen je da je davao tretmane botoksa pacijentkinji u zamenu za seksualne usluge.

Ešo, poznat po svojoj TV emisiji, rekao je pred Tribunalom praktičara medicinskih usluga (MPTS) da je imao neprilične emotivne odnose sa ženom, nazvanom "Pacijent A", ali ne i seksualne odnose, prenosi BBC News.

MPTS je ipak zaključio da Ešo jeste 2021. godine u svojoj ordinaciji u Njukaslu pružao uslugu botoksa u zamenu za seksualne usluge, kao i da pacijentkinja nije bila ranjiva zbog njene profesije, odnosno kačenja eksplicitnih snimaka na platformi za odrasle "OnliFens".

Krajem aprila će MPTS zasedati da bi odlučio o tome da li će Ešo moći dalje da se bavi svojom profesijom.

Ešo je gostovao u jutarnjem programu ITV-a kako bi dao svoje medicinsko mišljenje i komentarisao diskusije o estetskoj hirurgiji.

Takođe je bio redovno konsultovan za serijal Body Fixers na Channel 4, koji se emitovao dve sezone 2016. i 2017. i pojavljivao se u segmentima BBC-jevog Morning Live do leta 2022.

Dr Ešo je osnivač klinike Ešo, koja ima ordinacije u Londonu, Liverpulu i Dubaiju, i ima veliki broj klijenata, među kojima su i poznate ličnosti. 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Magazin