Život

"Mali Naget": Trudnici pukao vodenjak u Mekdonaldsu u Atlanti, beba rođena u restoranu brze hrane dobila poseban nadimak

Komentari

Autor: AP

27/11/2022

-

13:14

"Mali Naget": Trudnici pukao vodenjak u Mekdonaldsu u Atlanti, beba rođena u restoranu brze hrane dobila poseban nadimak
Tanjug/AP/Jeff Roberson - Copyright Tanjug/AP/Jeff Roberson

veličina teksta

Aa Aa

Beba koja je slučajno rođena u Mekdonaldsu dobila je poseban nadimak od zaposlenih – Mali Naget. Roditelji su bili beskrajno zahvalni ženama koje su se našle da pomognu trudnici iz Atlante, Alandriji Vorti kada joj je u petak pukao vodenjak u toaletu brzog restorana.

Vorti je sa svojim verenikom je krenula u bolnicu, ali ga je usput zamolila da stane kod Mekdondaldsa da bi ona mogla da koristi toalet. Kada joj je pukao vodenjak, morala je da se suoči sa činjenicom da najverovatnije neće stići do bolnice, piše AP. 

Menadžerka restorana Tanišija Vudvard čula je ženski vrisak u toaletu i odmah utrčala u kabinu.

"Videla sam trudnu ženu kako leži na podu, odmah sam znala da moram da obavestim svoju ekipu: 'Danas ćemo imati bebu'", prisetila se Vudvard u intervjuu za lokalnu televiziju "WXIA TV".

Menadžerka i dve zaposle pomogle su kako god su mogle, a u međuvremenu je ušao verenik Deandr Filips da bi proverio gde se njegova partnerka toliko zadržala.

"Pokušavao sam da je smirim jer je bila izbezumljena. Samo sam joj ponavljao da diše. Žene u  Makdonaldsu su je držale za ruke. Ja sam joj rekao da krene da gura", prisetio se Filips.

Roditelji su srećni što su slučajno stali kod tog Mekdonaldsa gde su tri žene mogle da pomognu.

"Sve smo mi majke, tako da smo pomogle kako smo mogle, a otac je prvi uzeo bebu u ruke", istakla je Vudvord.

Devojčica je dobila ime Nandi Aria Moremi Filips, ali joj je ekipa iz restorana brze hrane dala drugi nadimak. "Dala sam joj nadimak Mali Naget (Little Nugget)", našalila se menadžerka.

Stiv Akinboro, vlasnik franšize, dodelio je zaposlenima poklon kartice od 250 dolara. 

Komentari (0)

Magazin