Novosti

Crna Gora spremna za zimsku sezonu: Tokom novogodišnjih praznika nastupaju najveće regionalne muzičke zvezde

Komentari

Autor: PR

06/12/2023

-

10:54

Crna Gora spremna za zimsku sezonu: Tokom novogodišnjih praznika nastupaju najveće regionalne muzičke zvezde
Tanjug/Nacionalna turistička organizacija Crne Gore/Goran Zlatković - Copyright Tanjug/Nacionalna turistička organizacija Crne Gore/Goran Zlatković

veličina teksta

Aa Aa

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore predstavila je brojnim posetiocima u Beogradu i u Novom Sadu raznovrstan i bogat novogodišnji program kao i atraktivnu zimsku ponudu u crnogorskim ski centrima.

Najveće regionalne muzičke zvezde nastupiće tokom novogodišnjih praznika na trgovima u gradovima širom Crne Gore i koncerti će biti besplatni za sve goste. Za sve one koji nisu ljubitelji dočeka na otvorenom, crnogorski hoteli su se potrudili da svojim gostima obezbede odličan program i sjajnu zabavu.

Tako će gosti u Budvi novogodišnje praznike moći da proslave uz Dejana Petrovića i Big Band, Tonija Cetinskog, Željka Joksimovića, Mariju Šerifović, Đorđa Davida, Van Goga i mnoge druge.

Tanjug/Nacionalna turistička organizacija Crne Gore/Goran Zlatković

 

U Kotoru će posetioce zabavljati Severina, Dino Merlin, Goca Tržan, Tijana Dapčević, Yu grupa, dok će u Herceg Novom za novogodišnju noć svirati Bijelo Dugme - Goran Bregović, Alen i Tifa i Orkestar za svadbe i sahrane, a 1. januara Miroslav Ilić i Novi fosili.

U Tivtu je 31.decembra i 1.januara zagarantovan odličan provod uz Harisa Džinovića i Aca Pejovića.

Jedna od najvećih regionalnih zvezda Lepa Brena nastupiće u Baru tokom novogodišnjih praznika, a na atraktivnom novogodišnjem programu našli su se i: Nataša Bekvalac, Lexington, Lapsus bend, Angelina i Bojan Marović.

Na Cetinju je od 9. decembra najavljena manifestacija "Novogodišnja priča", u okviru koje će nastupati Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Dženan Lončarević, Džejla Ramović, Tropico bend, Tap 011, Perper i mnogi drugi.

Tanjug/Nacionalna turistička organizacija Crne Gore/Goran Zlatković

 

Za ljubitelje snega i skijanja spremna je raznovrsna I kvalitetna ponuda u planinskim centrima u Crnoj Gori. Ski Resort Kolašin 1450 i Ski resort centar Kolašin 1600 raspolažu uređenim skijaškim stazama, a cena jednodnevnog ski pasa košta 25 eura. Oni koji ne skijaju, mogu se turistički provozati žičarom i uživati u panoramskom razgledanju, bogatoj gastronomskoj ponudi u lokalnim restoranima, šetnji na čistom planinskom vazduhu, a na raspolaganju su i brojne aktivnosti na snegu.

Kada je reč o ostalim ski centrima u Crnoj Gori, skijašima koji posete jednu od najatraktivnijih planina, Durmitor je na raspolaganju najpopularnije skijalište Savin kuk, čija visina iznosi više od 2000 metara, a nadomak Podgorice uređen je i Ski centrar Vučje gde cena dnevnog ski pasa iznosi 12 eur po odrasloj osobi.

Crna Gora je ovim programom još jednom potvrdila da je centar najbolje zabave tokom novogodišnjih praznika u ovom delu Evrope.

Komentari (0)

Putovanja