Novosti

Do Tivta dva puta nedeljno: Obnovljeni sezonski letovi iz Kraljeva i Niša ka crnogorskom primorju

Komentari

Autor: Tanjug

14/06/2023

-

15:28

Do Tivta dva puta nedeljno: Obnovljeni sezonski letovi iz Kraljeva i Niša ka crnogorskom primorju
Do Tivta dva puta nedeljno: Obnovljeni sezonski letovi iz Kraljeva i Niša ka crnogorskom primorju - Copyright Euronews/Dragan Živanović

veličina teksta

Aa Aa

Sezonski letovi iz Kraljeva i Niša ka Tivtu obnovljeni su danas, a čelnici "Aerodroma Srbije" i "Aerodroma Crne Gore" poručili su da je to važno za regionalno povezivanje dve zemlje.

U saopštenju "Aerodroma Srbije" su naveli da je u fokusu sastanka čelnika dva aerodroma, koji je održan danas u Tivtu nakon obnove letova, bila razmena ideja, iskustava i jačanje saradnje.

Predsednik Skupštine "Aerodroma Srbije" Ivan Divac je, nakon sastanka, rekao da je siguran u nastavak uspešne saradnje i istakao značaj sezonskih linija za regionalno povezivanje Srbije i Crne Gore.

"Pre svega, za stanovništvo Srbije iz centralnog i južnog dela, koji tokom letnje sezone neće morati da idu u Beogradu kako bi došli na more, već će moći dva puta sedmično direktno da lete iz Niša i Kraljeva za Tivat", naveo je Divac.

Direktor "Aerodroma Srbije" Mihajlo Zdravković ocenio je da Aerodrom Crne Gore i Aerodrom Srbije imaju identične izazove, zbog čega je važno da se zajednički razmotre sve mogućnosti za dalje jačanje saradnje.

Član Odbora direktora "Aerodrom Crne Gore" Eldin Dobardžić je ocenio da je poseta kolega iz "Aerodroma Srbije" deo kontinuirane saradnje koja predstavlja još jednu priliku za razmenu ideja, najboljih praksi i iskustava.

"Razgovarali smo o inovacijama, budućim planovima i izazovima sa kojima se svi u avio-industriji suočavamo. Takođe, sa kolegama smo razmenili mišljenja o svim aspektima poslovanja, a ostavljen je prostor za unapređenje regionalne saradnje, što je od interesa za obe kompanije", naveo je Dobardžić.

Komentari (0)

Putovanja