Sezona

Na Zlatiboru otvoreno skijalište za decu, više od 2.000 mališana naučilo da skija

Komentari

Autor: Tanjug

31/01/2022

-

17:51

Na Zlatiboru otvoreno skijalište za decu, više od 2.000 mališana naučilo da skija
Tanjug/Marjan Vučetić - Copyright Tanjug/Marjan Vučetić

veličina teksta

Aa Aa

U Obudojevici, u samom centru Zlatibora, otvoreno je skijalište za decu, na kojem će najmlađi posetioci ovog popularnog zimovališta moći da naprave svoje prve skijaške korake.

"Jednom dobrom idejom tri momka koja su radila prethodnih godina ovde, udružili smo se i napravili ovo mini skijalište, za koje smo dobili pohvale čak iz ministarstva i skijaškog saveza. Jedno od lepših skijališta čak na Balkanu, ovakvog tipa. Počeli smo, naravno ove godine. Malo smo zakasnili jer nismo imali neke uslove, baš sjajne'', rekao je za Tanjug, Radan Bjelaš instruktor skijanja na novootvorenom skijalištu.

On dodaje i da im vreme nije išlo na ruku, ali da su uspeli da završe posao.

"Vidi se da smo postigli pravi pogodak. Naravno, zahvaljujući trojici momaka, strukturama u opštini, pre svega predsedniku Stamatoviću, možemo da zahvalimo što smo napravili ovakvo skijalište", rekao je Bjelaš.

Iako je prvenstveno namenjeno najmlađima, ni ovim novim stazama ne manjka skijaša.

"Bilo je poprilično posetilaca, mi smo zadovoljni. Jeste da smo uložili mnogo. Nadamo se da će za par godina da nam se ovo vrati, a najveće zadovoljstvo nam je što smo naučili preko 2.000 dece da skija", dodao je Radan Bjelaš.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Putovanja