Fudbal

TSC dočekuje Frajburg i nada se prvoj pobedi

Komentari

Autor: Euronews

26/10/2023

-

11:15

TSC dočekuje Frajburg i nada se prvoj pobedi
TSC dočekuje Frajburg i nada se prvoj pobedi - Copyright Tanjug/AP Photo/Darko Vojinovic, Pool

veličina teksta

Aa Aa

Fudbaleri TSC-a dočekaće od 18.45 na TV Arena 1 Premium ekipu Frajburga u okviru 3. kola Lige Evrope.

Sastav iz Bačke Topole poražen je u prvom kolu od Vest Hema 3:1, ali je u drugom uspeo da izbori neočivani remi protiv Olimpijakosa - 2:2.

Nakon tog nerešenog rezultata usledila je loša serija TSC-a, koji je prvo poražen u Superligi od Spartaka 2:0, a onda je i ispao iz Kupa Srbije od Smedereva i to nakon penala, a za vikend je upisan još jedan remi, ovoga puta sa Voždovcem 1:1.

Pred susret sa Frajburgom, trener ekipe Žarko Lazetić istakao je sledeće:

"Očekivanja su najveća moguća kao i uvek, bez obzira na snagu protivnika. Jasno je ko je favorit na papiru. Tako je na svakoj utakmici Lige Evrope i Liga šampiona. Radi se o jako organizovanoj ekipi, koja se u Bundesligi do poslednjeg kola bori za Ligu šampiona. Biće mi drago da upoznam čoveka koji je već 12 godina u tom klubu, što govori dosta o njemu kao treneru ali i o klubu. Imaju izuzetno dobar sistem, mehanizme, u svim fazama su organizovani. Sa Juventusom su igrali izvanredne utakmice prošle godine, pobedili u Pireju što nikad nije lako. Puno daju golova i primaju, ali na kakvom nivou? Videćemo koliko ćemo uspeti da se suprotstavimo, želimo da ponovimo pristup kao na prethodnim utakmicama".

Od svojih pulena Lazetić očekuje hrabrost i požrtvovanje.

"Ako postoji neki niz neka se nastavi sutra pa da pobedimo na domaćem terenu. To je dodatna doza optimizma, na rezultat ne može da se utiče ali može na mnoge druge stvari u toj igri. Imali su i oni čime da se bave što se tiče nas. Želim da budemo hrabri i odlučni kao što smo bili u prethodnim utakmicama. Videćemo da li ćemo uspeti da budemo na najvišem nivou", naveo je Lazetić.

Komentari (0)

Sport