Fudbal

Zvezdini navijači poslali poruku pred meč sa Zenitom: Pun stadion za podršku ruskoj braći

Komentari

Autor: Tanjug

23/03/2024

-

10:56

Zvezdini navijači poslali poruku pred meč sa Zenitom: Pun stadion za podršku ruskoj braći
Zvezdini navijači poslali poruku pred meč sa Zenitom: Pun stadion za podršku ruskoj braći - Copyright Tanjug/Marko Đoković

veličina teksta

Aa Aa

Navijači Crvene zvezde, Delije, izdali su danas saopštenje u kom su pozvali sve koji večeras dođu na prijateljski meč između srpskog šampiona i ruskog Zenita da pruže podršku ruskoj braći posle stravičnog terorističkog napada u okolini Moskve u kom su poginule najmanje 93 osobe, a više od 100 je povređeno. 

"Molimo sve navijače Zvezde, koji će doći na severnu tribinu, da budu bar pola sata pred početak meča na tribini kako bi se dogovorili za koreografiju koja se sprema. U ovom trenutku kada je našoj braći teško, treba da vide pun stadion i svu moguću podršku koju možemo da im pružimo! Jedini način na koji sada to možemo da izvedemo je da napunimo stadion do poslednjeg mesta", stoji u objavi.

Prijateljska utakmica Crvena zvezda - Zenit koja se igra večeras od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić" počeće minutom ćutanja u znak odavanja počasti nastradalima u terorističkom napadu koji se desio u petak uveče u okolini Moskve

. "FK Crvena zvezda izražava najdublje saučešće porodicama stradalih u velikoj tragediji koja se dogodila u Moskvi. Naše misli su uz sve povređene i molimo se za njihov oporavak. Današnji meč sa Zenitom (19.00) će početi minutom ćutanja za sve stradale u Moskvi", stoji u današnjoj klupskoj objavi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Sport