Fudbal

Novi kiks Zvezde: Crveno-beli remizirali sa Radnikom

Komentari

Autor: Euronews

13/12/2021

-

20:05 >> 20:34

Novi kiks Zvezde: Crveno-beli remizirali sa Radnikom
Novi kiks Zvezde: Crveno-beli remizirali sa Radnikom - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

​Fudbaleri Crvene zvezde su na svom stadionu remizirali sa ekipom Radnika iz Surdulice rezultatom 1:1 u okviru 20. kola Linglong Superlige Srbije.

Meč je od starta bio veoma uzbudliv uz konstantne napade na obe strane terena. Ipak, prvi gol viđen je u 35. minutu, kada je Aleksandar Katai pogodio za bele tačke.

Naime, Golman Radnika, Stefan Ranđelović je veoma loše reagovao i istrčao sa gola, srušivši pri tom Strahinju Erakovića. Sudija je nakon intervencije iz VAR sobe otišao da pogleda snimak i odlučio da pokaže na kreč. Katai je preuzeo odgovornost i doveo crveno-bele u vođstvo.

Mogli su domaći i do drugog gola u prvom delu, ali je Katai ovog puta bio neprecizan. El Fardu Ben je prilikom jednog skoka u kaznenom prostoru Radnika dobio udarac u glavu od Ranka Jokića, što se u prvih mah i nije najbolje videlo. Međutim, ponovo je VAR soba dobro odradila svoj posao i signalizirala glavnom arbitru da bi trebalo da sam pogleda situaciju, što je on i uradio i pokazao na belu tačku. Izvođač je ponovo bio Katai, ali je pogodio prečku i lopta se odbila van terena.

Ipak, gostujući tim je uspeo da dođe do izjednačenja. Igrao se 83. minut kada je Viktor Lukić prmio loptu na desnom boku i centrirao ka Bogdanu Stamenkoviću, koji je odlično pratio situaciju i glavom matirao Milana Borjana.

U narednom kolu Zvezda gostuje ekipi TSC-a 16. decembra, dok će Radnik 17. decembra na svom terenu dočekati Mladost iz Lučana.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 

Komentari (0)

Sport