Fudbal

Edmund Ado nikad bliži "Marakani": Zvezda postigla načelni dogovor sa Šerifom

Komentari

Autor: Euronews

14/08/2022

-

08:26

Edmund Ado nikad bliži "Marakani": Zvezda postigla načelni dogovor sa Šerifom
Edmund Ado - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Edmund Ado bio je na vrhu liste pojačanja Crvene zvezde minulih devet meseci i na kraju će i ipak zadužiti dres srpskog šampiona.

Dugo su crveno-beli vodili bitku za Ada, Šerif je tražio 2.5 miliona evra za obeštećenje, čak su i postigli dogovor sa Kopenhagenom, međutim igrač  je odbio da ide u Dansku i zato plaća visoku cenu jer nije bio u sastavu ove sezone.

S obzirom na to da je hteo samo na "Marakanu", Šerif je popustio, dao je juče zeleno svetlo da se transfer obavi, s tim da u Ljutice Bogdana ne žele da smatraju da je posao obavljen dok iz Tiraspolja ne dobiju napismeno uslove transfera i TMS. Jer, dva puta je ovaj posao "bio završen", ali se na kraju Šerif predomišljao, menjao uslove...

Ado (22) je profil zadnjeg veznog kakav Zvezda traži, stamen, pokretljiv, jak u duelu i prilično brz za svoju konstituciju. Pokriva veliki deo terena i stiže u završnicu što ga čini modernim igračem na ovoj poziciji.

Zvezda želi da plati dva miliona evra na ime obeštećenja, Šerif je navodno pristao, videćemo da li će tokom dana dobiti i potvrdu iz Moldavije.

Ako se transfer realizuje u ponedeljak, Crvena zvezda može da ga registruje za plej-of Lige šampiona i dvomeč sa Makabijem jer nije igrao ove sezone za Šerif u evrokupovima.

Komentari (0)

Sport