Fudbal

Petrić posle Radničkog: Moramo da smanjimo tehničke greške

Komentari

Autor: Euronews

28/08/2022

-

19:35

Petrić posle Radničkog: Moramo da smanjimo tehničke greške
Petrić posle Radničkog: Moramo da smanjimo tehničke greške - Copyright Printscreen/TV Arena sport

veličina teksta

Aa Aa

Partizan je, uprkos neubedljivoj igri, došao do trijumfa nad Radničkim u Kruševcu. Strelac je bio Bibars Natho u 88. minutu.

Trener crno-belih, Gordan Petrić, izneo je svoje utiske nakon meča, gde je istakao da postoji napredak u odnosu na njegov prvi meč protiv Mladost GAT-a:

''Malo je drugačije u odnosu na prvu utakmicu, više smo malo igrali. Ali opet, ponavaljaju se neke stvari koje ne bi smele da se ponavljaju igračima sa dosta utakmica u nogama. Postoje neki razlozi, ja to nikad javno neću reći, ali bitno je da su momci uzeli tri boda i spremaju se za sredu. Kako ćemo se spremiti to zavisi...Vi vidite da je dosta njih izašlo zbog nekih tegoba, Urošević koji nikad nije izašao do sada mi je tražio izmenu. Tako da moraćemo nešto da uradimo da ih oporavimo da bi bili spremni za sredu''.

Šef stručnog štaba Partizana 

''Sad su to dečije bolesti da kažemo da je teren slab. Pa bio je i nama i njima, ali su oni imali drugačije opredeljenje. To im je u nekim sitaucijama uspelo, ali smo mi to dozvolili svojim tehničkim greškama. Miran pas i mirnoća, to je ono što me zabrinjava. Ali opet, iza sebe imaju težak period, prošli su u Evropu, dobili smo danas utakmicu i okrećemo se Crvenoj zvezdi, pa ćemo videti kako će biti''.

Derbi meč između Partizana i Crvene zvezde zakazan je za sredu od 20 časova (TV Arena 1 premium).

 

Komentari (0)

Sport