Fudbal

Poznati svetski muzičari nastupaće u Kataru tokom Svetskog prvenstva

Komentari

Autor: Euronews

27/10/2022

-

13:31

Poznati svetski muzičari nastupaće u Kataru tokom Svetskog prvenstva
Katar 2022 - Copyright profimedia

veličina teksta

Aa Aa

Organizatori Svetskog prvenstva u Kataru spremili su šarolik zabavni program tokom samog takmičenja, koje će biti održano od 20. novembra do 18. decembra.  Svakodnevni koncerti biće održavani na tri različite lokacije.

Nastupiće neki od najboljih svetskih bendova i izvođača, poput grupa "Black Eyed Peas" i "Maroon 5", kao i David Geta, Robi Vilijams i mnogi drugi.

Avio-kompanija Katar ervejz (Qatar Airways) najavila je otvaranje klubova na plaži, zona za navijače i tematskih parkova.

"Veoma smo ponosni na to što možemo da najavimo veliki izbor zabave svetske klase uživo u Kataru dok proslavljamo najuzbudljiviji turnir koji će se održati na Bliskom istoku. Radujemo se što će naši građani i turisti moći da uživaju u najboljem što industrija zabave može da ponudi", izjavio je Akbar Al Baker, izvršni direktor Katar ervejz grupe.

Glavni izvršni direktor Svetskog prvenstva Naser Al Kater rekao je da je Katar spreman da bude domaćin.

"Katar je spreman da dočeka svet i bude domaćin jedinstvenog izdanja FIFA Svetskog prvenstva – prvog koje se održava na Bliskom istoku i u arapskom svetu. Navijači mogu da očekuju vrhunski međunarodni fudbal i raznovrsnu zabavu. Živi nastupi koje su najavili 'Qatar Airways' i 'Qatar Tourism' sigurno će oduševiti navijače sa svih strana dok se pripremaju da slete u našu zemlju na nezaboravan festival fudbala i zabave", kazao je Al Kater.

Komentari (0)

Sport