Košarka

Evroliga: Partizan dočekuje Makabi, Arena rasprodata

Komentari

Autor: Tanjug

18/11/2022

-

10:09

Evroliga: Partizan dočekuje Makabi, Arena rasprodata
Evroliga: Partizan dočekuje Makabi, Arena rasprodata - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Poraz od Olimpijakosa (58:87) prekinuo je seriju od tri pobede košarkaša Partizana u Evroligi, pa crno-beli u večerašnjem duelu protiv Makabija (20.30) žele da započnu novi niz trijumfa .

Crno-beli imaju skor 3-4, a u duel u rasprodatoj "Štark areni" ulaze sa znatno jačim timom nego što je to bio slučaj prošle nedelje u Atini, budući da su se u ekipu vratili reprezentativci Srbije.

"Makabi godinama igra prepoznatljivo, sa mnogo tranzicije, izolacije i mnogo igre 'jedan na jedan'. Moramo da ih zaustavimo, a u napadu budemo strpljivi, kao u većem delu sezone", izjavio je trener Partizana Željko Obradović.

On je izrazio zadovoljstvo što je situacija sa povredama bolja i još jednom naglasio koliko ekipi znači kada ima snažnu podršku sa tribina.

"Posle duže vremena ponovo radimo na treningu 'pet na pet' i to je prav stvar pred važnu utakmicu, kao što je duel sa Makabijem. Punih 13 dana bilo nas je osam ili devet i bilo je nemoguće raditi. Verujem da ćemo imati podršku sa tribina i da ćemo ostvariti dobar rezultat", naveo je Obradović.

U ekipu Partizana vraća se Dante Egzum, a za sada još nije izvesno da li će Slovak Vladimir Brodzijanski biti registrovan.

Komentari (0)

Sport