Košarka

Lesor ne gubi nadu za Top 8 Evrolige: Svaka utakmica je ključna

Komentari

Autor: Euronews

02/02/2023

-

08:51

Lesor ne gubi nadu za Top 8 Evrolige: Svaka utakmica je ključna
Lesor ne gubi nadu za Top 8 Evrolige: Svaka utakmica je ključna - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Košarkaše Partizana očekuje velika borba za plasman u plej-of Evrolige. Crno-beli su trenutno 10. na tabeli sa učinkom 11:11. Do kraja regularnog dela sezone ostalo je još 12. utakmica, a naredni izazov Beograđani će imati sutra, kada će od 19. časova gostovati Žalgirisu u sklopu 23. kola elitnog takmičenja.

Izabranici Željka Obradovića, pokušaće da iskoriste nešto lošiju formu ekipe iz Kaunasa, koja ne zna za pobedu u poslednje tri utakmice. Žalgiris će zbog toga imati motiv viška, kao i zbog poraza u prvom međusobnom delu sezone, kada je Partizan slavio u Beogradu 87:76. Te činjenice, svestan je i centar crno-belih Matijas Lesor.

"Igraju kod kuće i tamo su drugačiji tim u odnosu na gostovanja. Pre mesec dana smo bili bez šansi za plej-of, a sada se priča o ključnoj utakmici. To vam govori kako stvari mogu da odu u bilo kom pravcu. Svaka utakmica je ključna utakmica. Mi ćemo pokušati da dobijemo utakmicu, ali niko ne može da kaže koja će biti odlučujuća, a koja neće. Ovo je zapravo samo još jedna utakmica u kojoj hoćemo da pobedimo", izjavio je Lesor.

Crno-beli će pred svojim navijačima odigrati mečeve protiv Fenerbahčea, Albe, Olimpijakosa, Barselone, Real Madrida i Panatinakosa, dok će u gostima ići megdan Žalgirisu, Bajernu, Virtusu, Armaniju, Efesu i Monaku.

Komentari (0)

Sport