Ostali sportovi

Jovović pred derbi u Kragujevcu: Očekujem veliku borbu

Komentari

Autor: Tanjug

03/02/2022

-

19:02

Jovović pred derbi u Kragujevcu: Očekujem veliku borbu
Dejan Jovović - Copyright MN Press

veličina teksta

Aa Aa

Trener vaterpolista Novog Beograda Dejan Jovović rekao je uoči derbija trećeg kola drugog dela Superlige protiv Radničkog da njegov tim želi da prekine niz kragujevačkog tima od dve uzastopne pobede.

”Prvi put igramo u Kragujevcu u ovoj sezoni, sa željom da prekinemo njihov niz od dve uzastopne pobede i da u međusobnim susretima prevaga bude na našoj strani. Spremni smo za utakmicu i imamo veliku želju da se nadigravamo”, rekao je Jovović.

Duel u Kragujevcu zakazan je za subotu od 19 sati.

"Očekujem vrhunsku predstavu, jer će kragujevačka publika imati priliku da vidi sve ove naše reprezentativce iz oba kluba u pravom izdanju. Očekujem veliku borbu dve vrhunske ekipe u svakom smislu. Radnički je poznat po agresivnosti, do sada je "lomio" protivnike baš zahvaljujući tome. U našim analizama utakmice smo prepoznali detalje koji su potrebni da se isprave, kako bismo mogli da se nadmećemo sa njima na istom nivou", izjavio je Jovović na konferenciji za medije.

Pvotimac Novobeograđa Viktor Rašić rekao je da se dva rivala veoma dobro poznaju.

“Od početka sezone smo se nekoliko puta sastajali, između nas nema nikakvih tajni, sve se manje-više zna. Kao i do sada, očekujem jak duel od početka do kraja”, istakao je Rašović.

Komentari (0)

Sport