Tenis

Novak Đoković i dalje na osmom mestu ATP liste: Večeras u Torinu igra protiv Cicipasa

Komentari

Autor: Euronews

14/11/2022

-

10:03

Novak Đoković i dalje na osmom mestu ATP liste: Večeras u Torinu igra protiv Cicipasa
Novak Đoković i dalje na osmom mestu ATP liste: Večeras u Torinu igra protiv Cicipasa - Copyright Tanjug/AP Photo/Michel Euler

veličina teksta

Aa Aa

Najnovija, danas objavljena ATP lista nije donela nikakvo pomeranje među prvih 10 najboljih tenisera sveta, pa je tako španski dvojac Karslos Alkaraz-Rafael Nadal i dalje na prve dve pozicije, dok je najbolji srpski teniser Novak Đoković osmi.

Nole večeras od 21.00 čas igra meč prvog kola završnog mastersa u Torinu protiv trećeplasiranog tenisera sveta Stefanosa Cicipasa, a u njihovoj Crvenoj grupi još se sastaju Danil Medvedev i Andrej Rubljov (14).

Norvežaninu Kasperu Rudu pripada četvrto mesto na listi najbolji, a zatim slede Rus Danil Medvedev, Kanađanin Feliks Ože-Alijasim i još jedan ruski teniser, Andrej Rubljov.

Amerkanac Tejlor Fric je deveti, a nedavni pobednik Mastersa u Parizu, Norvežanin Holger Rune zauzima desetu poziciju.

Miomir Kecmanovć je napredovao za jedno mesto, pa je sada 30. igrač na svetu, Filip Krajinović je sa 54. pao na 55. poziciju, Laslu Đereu pripada 73. mesto na ovoj listi, koje je bilo u njegovom vlasništvu i prošle nedelje, dok je Dušan Lajović nazadovao za jedno mesto i sad je 100. teniser na planeti.

Komentari (0)

Sport