Aktuelno

Putnički voz naleteo na muškarca u Beogradu: Nesreća na železničkoj stanici Pančevački most

Komentari

Autor: Tanjug

12/12/2023

-

20:42

Putnički voz naleteo na muškarca u Beogradu: Nesreća na železničkoj stanici Pančevački most
E-Stock/Časlav Vukojčić - Copyright E-Stock/Časlav Vukojčić

veličina teksta

Aa Aa

Jedna osoba je poginula kada je danas u 17.38 na otvorenoj pruzi, na drugom koloseku u železničkoj stanici Pančevački most, na nju naleteo putnički voz, saopštila je Infrastruktura železnice Srbije. 

Stradala osoba nalazila se u zoni otvorene pruge, na mestu gde je zabranjeno kretanje ili prelaženje preko koloseka.

Zbog ove nesreće, pripadnici MUP-a zatvorili su za saobraćaj vozova najpre levi i desni kolosek pruge Pančevački Most - Beograd Centar, da bi u 19.38 sati za saobraćaj vozova bio otvoren tzv. levi banatski kolosek između Pančevačkog Mosta i Beograd Centra. 

Zbog ove nesreće do sada su otkazana tri BG Voza, dok je sedam vozova čekalo na uspostavljanje saobraćaja - tri iz pravca Vukovog spomenika i četiri iz pravca Krnjače.

Infrastruktura železnice Srbije u saopštenju izražava saučešće porodici nastradale osobe i žaljenje zbog nesreće koja se dogodila.

Istraga je u toku. 

"I ovom prilikom Infrastruktura železnice Srbije ponovo upozorava i apeluje da se u blizini pruge poštuju propisi i signalizacija, da se ne prelazi pruga i ne kreće u blizini i po kolosecima na mestima gde je to zabranjeno, kako bi se izbegle ovakve nesreće i sačuvali ljudski životi", dodaje se u saošptenju. 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija