Aktuelno

Hubolt, Roleks, Kartije: Šest luksuznih satova i nakit na e-licitaciji Uprave carina

Komentari

Autor: Tanjug

23/01/2024

-

16:33

Hubolt, Roleks, Kartije: Šest luksuznih satova i nakit na e-licitaciji Uprave carina
TANJUG/MINISTARSTVO FINANSIJA UPRAVA CARINA - Copyright TANJUG/MINISTARSTVO FINANSIJA UPRAVA CARINA

veličina teksta

Aa Aa

Na sajtu Uprave carine danas su otvorene prijave za e-licitaciju trajno oduzete robe, koju Carinarnica Beograd organizuje 2. februara, a na kojoj će se naći šest luksuznih ručnih satova robnih marki Hublot, Rolex i Cartier.

Muški ''Hublot Spirit of Big Bang'' sat ima početnu cenu od 1,89 miliona dinara, dok će za ženski sat optočen dijamantima ''Cartier Balon Bleu'' licitiranje početi od 1,64 miliona dinara, saopštili su iz Uprave carine.

Pored ručnih satova, zainteresovani će moći da licitiraju i za nakit, odnosno ogrlice i minđuše marke ''Hermes''. 

Pojedine kategorije robe se izlažu prodaji zbirno, kada za nju mogu licitirati samo pravna lica (izgubljeni prtljag i poštanske pošiljke, ženska obuća, muška i ženska garderoba), kao i 12 pločica investicionog zlata za koje mogu licitirati samo pravna lica i preduzetnici registrovani za promet zlata.

Razgledanje robe, koja se izlaže prodaji, organizovaće se 29. januara od 10 do 12 sati, u magacinu Carinarnice Beograd na Bežanijskoj kosi. 

Rok za prijavu i uplatu kaucije ističe 30. januara, a kaucija iznosi 30 odsto od početne cene robe za koju se licitira.

Zainteresovani kupci će se nadmetati za predmete koji nisu prodati tokom prethodne licitacije održane u oktobru prošle godine, ali i brojne nove predmete zaplenjene u carinskim prekršajima i trajno oduzete pravosnažnim presudama.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija