Aktuelno

Hospitalizovan muškarac u Nišu nakon ranjavanja nožem

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/02/2024

-

11:54

Hospitalizovan muškarac u Nišu nakon ranjavanja nožem
Wikipedia.org/Intermedichbo - Copyright Wikipedia.org/Intermedichbo

veličina teksta

Aa Aa

Muškarac A.D. (44) primljen je sinoć u UC UKC Niš sa ubodnom ranom u predelu desne strane grudnog koša. Kako je potvrđeno za Euronews Srbija, povrede su sanirane i on je, nakon stabilizacije, hospitalizovan na Klinici za grudnu hirurgiju UKC Niš.

Na prijemu je bio svestan i komunikativan i odmah je urađena kompletna dijagnostika, nakon koje je utvrđena povreda plućne maramice, sa razvojem pneumotoraksa, saopšteno je iz UKC Niš.

U međuvremenu, iz Policijske uprave Niš saopšteno je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzim i efikasnim radom, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili I. R. (1978) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju i M. P. (1980) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao u izvršenju krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

I. R. se sumnjiči da je sinoć, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nišu, nakon tuče, ubo nožem u grudi četrdesetčetvorogodišnjeg muškarca, dok mu je M. P, kako se sumnja, pomogao u izvršenju ovog krivičnog dela, navodi Policijska uprava Niš i i dodaje da je povređeni muškarac zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija