Aktuelno

VJT u Zaječaru: Stigao zapisnik o obdukciji tela brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

Komentari

Autor: Euronews Srbija

22/04/2024

-

15:09

VJT u Zaječaru: Stigao zapisnik o obdukciji tela brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić
VJT u Zaječaru: Stigao zapisnik o obdukciji tela brata osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

veličina teksta

Aa Aa

Više javno tužilaštvo u Zaječaru saopštilo je danas da su primili obdukcioni zapisnik Instituta za sudsku medicinu u Beogradu o izvršenoj odbukciji tela D. D, brata osumnjičenog za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić.

Oni u saopštenju navode da će obdukcioni zapisnik u najkraćem roku biti razmotren, nakon čega će se postupiti u skladu sa odredbama zakona, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Pojedini mediji objavili su prošle sedmice vest da je odbukcija pokazala da je brat osumnjičenog za ubistvo, koji je preminuo tokom policijskoj zadržavanja, preminuo nasilnom smrću.

D. D. je preminuo 7. aprila u Policijskoj stanici u Boru, gde je bio u svojstvu osumnjičenog da je pomogao svom bratu da sakrije telo dvogodišnje devojčice.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon deset dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

Telo devojčice još uvek nije pronađeno.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija