Aktuelno

Tuča kod Beton hale - privedeno više od 100 navijača Crvene zvezde i Partizana, ima povređenih

Komentari

Autor: Euronews

22/05/2021

-

23:10

Tuča kod Beton hale -  privedeno više od 100 navijača Crvene zvezde i Partizana, ima povređenih
Tuča kod Beton hale - privedeno više od 100 navijača Crvene zvezde i Partizana, ima povređenih - Copyright Tanjug/Tara Radovanovic

veličina teksta

Aa Aa

Navijači Crvene zvezde izazvali su večeras tuču tokom proslave titule prvaka države kod Beton hale, na obali Save u Beogradu, a pripadnici policije priveli su više od 100 osoba, a bilo je i povređenih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

Pristalice crveno-belih su se okupile sinoć oko 19 sati na obali Save da bi proslavili 32. trofej šampiona države, a proslavu su nazvali "Bal na vodi".  Međutim, tokom proslave došlo je do navijačkog obračuna navijača Crvene zvezde i Partizana u Beton hali. Huliganski sukobi izauzvali su veliku štetu, a kako mediji prenose bilo je i povređenih.

Tanjug/Tara Radovanovic

 

Tokom večeri, huligani su lomili inventar, a uplašeni gosti su se krili u ugostiteljskim objektima.  Povređeno je i nekoliko pripadnika policije u civilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

Iz Crvene zvezde su nakon svega organizvovali čišćenje i na svom Instagram profilu se zahvalili Gradskoj čistoći.

 

 

Vulin: Ovo se nikada više neće desiti

Da je više osoba lakše povređeno, a 130 privedeno u tuči navijača Crvene zvezde i Partizana kod "Beton" hale u Beogradu, potvrdio je za RTS ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je poručio da osobe umešane u tuču zaslužuju najoštrije kazne. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

Tanjug/Tara Radovanovic

 

On je takođe rekao da će imovinska zaštita, zaštita zdravlja, časti, svakog građanina Beograda i gosta Beograda biti zagarantovana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

 

"Ovo se više neće tolerisati, ovo se nikada više neće desiti. Ovaj ološ koji je obrukao i naš grad i Crvenu zvezdu i proslavu, ne zaslužuje ništa osim da bude najoštrije kažnjen", istakao je Vulin.
Ministar je rekao da su među privedenima mahom navijači Crvene zvezde i da korona posustaje ali ne i ljudska glupost.

Tanjug/Tara Radovanovic

 

Do nereda je došlo tokom proslave titule fudbalskog kluba Crvena zvezda, koji su se sukobili sa obezbeđenjem, koje su činili navijači Partizana. Huligani su lomili inventar, a uplašeni gosti su se sakrili u ugostiteljskim objektima. 

Komentari (0)

Srbija