Aktuelno

Žena osumnjičena da se bavila nadrilekarstvom uhapšena u Srbiji nakon dolaska iz Hrvatske

Komentari

Autor: Tanjug

20/10/2021

-

14:45

Žena osumnjičena da se bavila nadrilekarstvom uhapšena u Srbiji nakon dolaska iz Hrvatske
Žena osumnjičena da se bavila nadrilekarstvom uhapšena u Srbiji nakon dolaska iz Hrvatske - Copyright Tanjug/Jaroslav Pap

veličina teksta

Aa Aa

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu danas je uhapšena Olgica Lončar zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom, odnosno estetskim uslugama bez licence, saopšteno je iz tužilaštva.

Krivičnu prijavu protiv Olgice Lončar i njeno dvoje saradnika iz salona "Solotubeleza" Trećem osnovnom tužilaštvu tada je podnelo Udruženje Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije "SESIAM", nakon čega je ovo tužilaštvo naložilo policiji prikupljanje svih potrebnih dokaza kako bi se odlučilo po prijavi.

Lončar je najpre bila prošle nedelje u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj nakon što su je inspektori uhvatili kako u jednom kozmetičkom salonu pruža usluge bez potvrde rada za strance. Nakon saslušanja u policijskoj stanici u Slavonskom Brodu ona je puštena iz pritvora, ali je po povratku u Srbiju, nakon pretresa na carini, privedena.

Prema pisanju medija, ona se sumnjiči da je ubrizgavala dermalne filere pacijentkinjama bez potvrde rada za strance. Tužilaštvo je saopštilo da se tereti za krivična dela nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, kao i za neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću.

Preporuka za vas

Određen pritvor osumnjičenoj za nadrilekarstvo, ona tvrdi da su zahvati bili kozmetički

Komentari (0)

Srbija