Aktuelno

Policija u Beogradu zaustavila devojku (22) koja je vozila 187 kilometara na sat

Komentari

Autor: Euronews Srbija

21/10/2021

-

11:37

Policija u Beogradu zaustavila devojku (22) koja je vozila 187 kilometara na sat
Rina - Copyright Rina

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zadržali su noćas dva vozača kod kojih je utvrđen alkohol u organizmu i još jednog zbog kretanja brzinom od 187,3 kilometara na sat na putu gde je dozvoljena brzina 80 kilometara na sat.

Noćas je na teritoriji Voždovca presretačem zaustavljen "pasat" kojim je brzinom od 187,3 kilometara na sat upravljala dvadesetdvogodišnjakinja, u delu puta gde je dozvoljena brzina 80. Protiv nje će biti podneta prekršajna prijava.

Oko 22.30 časova, na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Gandijeve u Novom Beogradu, nakon saobraćajne nezgode, isključen je iz saobraćaja tridesetosmogodišnji vozač "škode" kod koga je alkotestom utvrđeno 2,20 promila alkohola u organizmu.

Oko ponoći na Čukarici, na raskrsnici ulica Endija Vorhola i Milorada Jovanovića došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je učestvovao tridesetsedmogodišnji vozač "golfa". Кod njega je utvrđeno 2,23 promila alkohola u organizmu.

Vozači koji su vozili pod dejstvom alkohola su zadržani u policijskim stanicama, nakon čega će biti sprovedeni kod sudije za prekršaje.

Komentari (0)

Srbija