Aktuelno

Zaplena na Kelebiji - u prtljag za Austriju spakovali 20 bušilica i testera, autobus "tapacirali" sa 6.000 cigareta

Komentari

Autor: Euronews Srbija

10/12/2021

-

15:08

Zaplena na Kelebiji - u prtljag za Austriju spakovali 20 bušilica i testera, autobus "tapacirali" sa 6.000 cigareta
Zaplena na Kelebiji - u prtljag za Austriju spakovali 20 bušilica i testera, autobus "tapacirali" sa 6.000 cigareta - Copyright Uprava Carina

veličina teksta

Aa Aa

Carinici su juče na prelazu Kelebija, u saradnji sa policijom, u jednom autobusu otkrili 6.000 cigareta, ali i veliku količinu novih brusilica, bušilica i drugog električnog alata, saopštili su iz Uprave carina. Prekršaj je otkriven u autobusu beogradske registracije koji je bio na putu ka Austriji.

Među koferima putnika pronađena je ogromna torba sa 20 različitih brusilica, bušilica, testera, akumulatorskih odvijača, zavijača i drugog električnog alata marke "hilti". Potom je pregledana i unutrašnjost autobusa i tom prilikom je iza tapacirunga u bočnim stranicama ispod prozora, pronađeno 6.000 komada različitih cigareta.

Uprava Carina

 

"Da bi došli do sakrivenih boksova cigareta carinici su morali da skinu ivericu i tapacirung pored prednjih sedišta u autobusu. Vozača autobusa su preuzeli u dalju nadležnost policija i tužilaštvo, dok će krijumčarene cigarete i alat biti zadržani do okončanja sudskog postupka", navedeno je u saopštenju Uprave carina.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija