Aktuelno

Sin političarke Sande Rašković Ivić nađen mrtav ispred zgrade, tužilac: Sumnja se na samoubistvo, naložena obdukcija

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Tanjug

20/01/2022

-

11:20

Sin političarke Sande Rašković Ivić nađen mrtav ispred zgrade, tužilac: Sumnja se na samoubistvo, naložena obdukcija
Sin političarke Sande Rašković Ivić nađen mrtav ispred zgrade, tužilac: Sumnja se na samoubistvo, naložena obdukcija - Copyright Tanjug/Dragan Kujundžić

veličina teksta

Aa Aa

Više javno tužilaštvo u Beogradu, zajedno sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova sprovodi postupak povodom smrti J.I.(24), sina političarke Sande Rašković Ivić, koji je jutros pronađen mrtav u Ulici 27.mart ispred zgrade u kojoj je stanovao.

Viši javni tužilac Nenad Stefanović je naveo za Tanjug da se, prema prvim informacijama, sumnja da je reč o samoubistvu. On je rekao da je na licu mesta policija obavila uviđaj, te da nisu uočeni tragovi nasilja, niti premetačine u stanu u kojoj je preminuli mladić boravio.

Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju i obavljanje toksikoloških analiza.

Stefanović ističe da će MUP i VJT preduzeti i druge radnje u cilju rasvetljavanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa predmetnim događajem o čemu ce javnost biti blagovremeno informisana.

"Ugasio se jedan mladi život, molim vas nemojte izveštavati... Razumite naš bol", rekla je kratko sestra preminulog mladića medijima okupljenim ispred zgrade u kojoj je živeo.

Telo mladića pronađeno je oko 5.40 jutros na pločniku ispred zgrade u centru Beograda. Nije poznato kako je došlo do tragedije, a policiju su o svemu obavestili prolaznici.

U MUP su za Euronews Srbija potvrdili da je jutros u Ulici 27. marta u Beogradu pronađeno beživotno muško telo.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Komentari (0)

Srbija