Aktuelno

Zaustavljen vozač sa 2,33 promila alkohola u krvi, i još sedmorica pod uticajem droge

Komentari

Autor: Tanjug

24/01/2022

-

17:23

Zaustavljen vozač sa 2,33 promila alkohola u krvi, i još sedmorica pod uticajem droge
Zaustavljen vozač sa 2,33 promila alkohola u krvi, i još sedmorica pod uticajem droge - Copyright Tanjug/Dušan Aničić

veličina teksta

Aa Aa

Policija u Sremskoj Mitrovici je tokom vikenda zaustavila muškarca koji je vozio sa 2,33 promila alkohola u organizmu, i još sedmoricu vozača koji su bili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

U Mačvanskoj Mitrovici, policija je zaustavila muškarca (35) koji je upravljao "mercedesom" sa 2,33 promila alkohola u organizmu, navodi se u saopštenju PU Sremska Mitrovica.

Nakon zadržavanja, vozaču je zbog prekršaja nasilnička vožnja izrečena novčana kazna od 136.000 dinara, 15 kaznenih poena i zabrana upravljanja automobilom u trajanju od devet meseci.

Patrola u Inđiji zaustavila je vozača "audija" (43) koji je na droga testu bio pozitivan na kokain, i još jednog muškarca (47) koji je vozio automobil marke "bora“ pod dejstvom amfetamina.

Takođe, u Krčedinu je zatečen vozač "audija“ pod uticajem amfetamina.

Otkriven je i mladić (21) koji je vozio "pežoa" pod uticajem kanabisa u Rumi, dok je u Novim Banovcima jedan vozač "seata" bio pozitivan na kokain.

Policija u Staroj Pazovi je zaustavila muškarca koji je upravljao "audijem“ pod dejstvom kokaina i kanabisa, kao vozača "audija" pod uticajem metadona.

Svim vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati, a zbog prekršaja koje su počinili privedeni su sudijama za prekršaje.

U saopštenju policija apeluje na vozače da poštuju sve saobraćajne propise, zbog svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Komentari (0)

Srbija