Aktuelno

Pretučeni čuvar Ziđina dobro, krajem nedelje ide kući

Komentari

Autor: Tanjug

16/03/2022

-

15:12

Pretučeni čuvar Ziđina dobro, krajem nedelje ide kući
Kompanija "Ziđin" - Copyright Tanjug/Serbia Zijin Copper/Gorica Tončev Vasilić

veličina teksta

Aa Aa

Predstavnici Srbija Ziđin Kopera posetili su u bolnici pretučenog radnika obezbeđenja S.S. a rukovodilac ESG službe Feng Kui apelovao je na državne organe da se počinioci nađu i privedu pravdi što pre.

Kompanija je saopštila da su povređenom S.S. uručeni pokloni i novčana nagrada, te da su mu predstavnici Ziđina čestitali na hrabrosti i požrtvovanosti, te poželeli brz oporavak. Prema rečima dr Siniše Srbulovića, pre dva dana pretučeni službenik "Ineks-plusa" S.S. je sada u stabilnom stanju i da će do kraja nedelje biti otpušten iz Bolnice.

"Pacijent je dobro, iako zbog podliva i otoka na glavi i licu ne izgleda tako. Na antibiotskoj terapiji je i analgeticima, jer još uvek ima bolove, ali će do kraja nedelje biti pušten na kućno lečenje", rekao je Srbulović delegaciji Ziđina tokom posete odeljenju neruohirurgije.

Radnika su u noći između 14. i 15. marta brutalno pretukla za sada nepoznata lica. Kompanija je saopštila da se napad na njega dogodio kod kriveljske flotacije te da policija intenzivno traga za N.N. počiniocima.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija