Aktuelno

Pritvorenici dobili disciplinske prijave zbog incidenta u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda

Komentari

Autor: Tanjug

28/03/2022

-

14:03

Pritvorenici dobili disciplinske prijave zbog incidenta u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda
Pritvorenici dobili disciplinske prijave zbog incidenta u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda - Copyright E-Stock/Aleksa Stanković

veličina teksta

Aa Aa

Oba pritvorenika koja su učestvovala u incidentu u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda, Stefan Radulac i Miloš Ð. dobila su disciplinske prijave, saznaje Tanjug.

O incidentu je takođe obavešten sud, jer je reč o pritvorenicima protiv kojih su u toku krivični postupci pred Specijalnim sudom. Radulac, kome se sudi kao pripadniku organizovane kriminalne grupe Kruševljanina Zorana Jotića Jotke, 23. marta je pokušao da napadne drugog pritvorenika Miloša Ð.

Radulac je u rukama imao naoštrenu četkicu pa je Milošu Ð. naneo površinske povrede na koži, a ne ubodne rane, kako su to preneli pojedini mediji. Život mu, kako je rečeno Tanjugu, nije bio ugrožen ni u jednom trenutku, pošto su odmah po napadu, reagovali pripadnici službe za obezbeđneje i razdvojili ih.

U incidentu nije učestvovao pritvorenik Mladen Novaković Tocilo, kako su to preneli mediji, jer se, prema saznanjima Tanjuga, uopšte nije nalazio na šetalištu pritvorske jedinice. Miloš Ð. je navodno kum porodice ubijenog Jovana Guzijana Cunera.

Radulac, pripadnik Jotkine grupe, uhapšen je pre tri godine u Banjaluci zbog sumnje da je ubio Dejana Stankovića Ždrokinca i njegovog sina Vojina. Izručen je Srbiji i od tada se nalazi u pritvoru.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija