Aktuelno

Šarić u pritvoru Specijalnog suda, danas saslušanje u Tužilaštvu

Komentari

Autor: Tanjug

15/04/2022

-

07:13

Šarić u pritvoru Specijalnog suda, danas saslušanje u Tužilaštvu
Darko Šarić - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Darko Šarić i još četiri osumnjičena koji su juče uhapšeni, privedeni su oko ponoći u pritvorsku jedinicu u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici. Oni bi u toku dana trebalo da budu saslušani u Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Reporter Tanjuga javio je sa lica mesta da je u Specijalni sud oko ponoći stiglo veći broj "marica", u pratnji više drugih policijskih vozila. Ispred zgrade suda, u kojoj je i sedište tužilaštva za organizovani kriminal, nalazilo se više novinarskih ekipa.

Šarić, njegov advokat Dejan Lazarević, Uroš Mišić koji je promenio prezime u Radovanović, kao i još dvojica pripadnika Šarićevog obezbeđenja, uhapšeni su pod sumnjom da su kao organizovana kriminalna grupa izvršili više teških krivičnih dela.

Terete se za udruživanje radi vršenja krivičnih dela, teško ubistvo, nedozvoljenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i zloupotrebu službenog položaja, saopštio je MUP, ali nije naveo čije ubistvo im se stavlja na teret.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija