Aktuelno

Javnost uznemirena zbog objave da su dečaci šutirali devojčicu na Čukarici, policija istražuje slučaj

Komentari

Autor: Euronews Srbija

22/04/2022

-

16:24

Javnost uznemirena zbog objave da su dečaci šutirali devojčicu na Čukarici, policija istražuje slučaj
Tanjug/Miloš Milivojević - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Trojica dečaka su fizički napala devojčicu kod školskog dvorišta osnovne škole "Ujedinjene nacije" u beogradskoj opštini Čukarica, tvrdi se u ovjavi na društenim mrežama koja je uznemirila javnost u Srbiji. Dečaci su navodno šutirali devojčicu i događaj snimali mobilnim telefonom. Policija trenutno radi na utvrđivanju svih činjenica povezanih sa ovim slučajem, saznaje nezvanično Euronews Srbija.

Iako na društvenim mrežama piše da je policiji predat snimak napada, slučaj nije privaljen MUP-u. Međutim, policija je videla objave i stupila je u kontakt sa rukovodstvom škole. Trenutno se radi na rasvetljivanju celog slučaja, saznaje nezvanično naš portal.

Kako je slučaj dospeo u javnost?

Na društvenim mrežama se navodi da se napad na devojčicu dogodio pre nekoliko dana. Kako piše u storiju na Instagram stranici "Serbia Live Beograd", jedan dečak je fizički nasrtao na devojčicu, dok su druga dvojica snimala i smejala se.

"Traže se trojica 'heroja' koja su hrabro išutirala devojčicu od devet godina ispred školskog dvorišta OŠ Ujedinjene nacije, dana 18.4.2022. u 17.05. Prvi 'heroj' je bio obučen u beli sportski duks, drugi je imao plavi prsluk i snimao je događaj telefonom, a treći se smejao i posmatrao hrabro delo", navodi se u objavi.

Tanjug/Miloš Milivojević

 

Autor objave dodao je i da je "video celog događaja predat MUP-u", kao i da "isti poseduje školska uprava".

Pozivaju se i ljudi koji poseduju snimak događaja da kontaktiraju upravu škole ili da ga odnesu u prvu stanicu MUP-a.

"Ako neko zna nešto više o ovom hrabrom delu, slobodno ga može podeliti sa nadležnim predstavnikom policije u Osnovnoj školi Ujedinjene nacije. Sledi nagrada", navodi se u objavi.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija