Aktuelno

Snimak vršnjačkog nasilja uznemirio javnost: Zastrašujuće scene iz Kraljeva, policija pokrenula istragu

Komentari

Autor: Euronews Srbija, J.S.

31/10/2021

-

10:47

Snimak vršnjačkog nasilja uznemirio javnost: Zastrašujuće scene iz Kraljeva, policija pokrenula istragu
Snimak vršnjačkog nasilja uznemirio javnost: Zastrašujuće scene iz Kraljeva, policija pokrenula istragu - Copyright Twitter.com/@dusicakrasojev1

veličina teksta

Aa Aa

Snimak vršnjačkog nasilja u Kraljevu, koji je objavljen na društvenim mrežama i koji prikazuje kako dečak prima udarac u glavu od vršnjaka u centru Kraljeva, uznemiro je javnost. Mada slučaj nije zvanično prijavljen policiji, pripadnici MUP-a iz tog grada reagovali na osnovu snimka i istraga je pokrenuta, a očekuju se i saslušanja učesnika, potvrđeno je iz PU u Kraljevu za Euronews Srbija.

Kako su u policiji dodali u izjavi za Euronews Srbija, identiteti učesnika i vinovnika nasilja, kao i identite žrvte, koji se vide na snimku, su utvrđeni i očekuje se da budu saslušani u toku dana.

Na snimku, koji je objavljen na Tviteru, koji traje nekoliko sekundi se vidi kako u prolazu ispod Gradske terase u centru Kraljeva, trojica tinejdžera napadaju svog vršnjaka. Nakon toga ga jedan od njih udara dečaka u glavu,  a on od siline udarca potom pada na pod. Napadači, kako se vidi na snimku, nakon toga odlaze sa mesta incidenta. 

Iz MUP-a navode da je o događaju obavešteno nadležno tužilaštvo, po čijem nalogu se intezivno radi na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija