Aktuelno

Incident u Kragujevcu: Muškarac uhapšen zbog ranjavanja kolega ispred restorana

Komentari

Autor: Euronews Srbija, J.S.

15/05/2022

-

13:50

Incident u Kragujevcu: Muškarac uhapšen zbog ranjavanja kolega ispred restorana
Policija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu uhapsili su muškarca (39) nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju nad dve osobe, ispred jednog kragujevačkog restorana, potvrđeno je za Euronews Srbija iz MUP-a.

On se tereti da je nakon verbalne rasprave, oštrim predmetom zadao ubode dvojici muškaraca starim dvadeset dve i trideset devet godina, nanevši im teške telesne povrede opasne po život. Iz policije navode da osumnjičeni, koji je inače pevač, nije napao goste restorana, kako su medji ranije preneli, već navode da se sukobio sa dvojicom članova svog benda. 

Iz policije dalje kažu da je nakon privođenja, a prilikom pregleda u Kliničkom centru, osumnjičeni pokušao da pobegne i tom prilikom je napao jednog policijskog službenika koji ga je sprečio u toj nameri, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Direktor KC Kragujevac dr Slobodan Milisavljević rekao za Euronews Srbija,  da su dvojica povređenih muškaraca sinoć primljeni u bolnicu i da su sada u stabilnom stanju.

"Oni su zadobili ubodne rane grudnog koša i u trbuhu i odmah su operisani. Sada su stabilno i nalaze se u jedinici intezivne nege", rekao je Milisavljević.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija