Aktuelno

Noć u Beogradu: Tuča na splavu "Fristajler", povređeni muškarac prevezen u Zemunsku bolnicu

Komentari

Autor: Tanjug

01/06/2022

-

07:50

Noć u Beogradu: Tuča na splavu "Fristajler", povređeni muškarac prevezen u Zemunsku bolnicu
Noć u Beogradu: Tuča na splavu "Fristajler", povređeni muškarac prevezen u Zemunsku bolnicu - Copyright E-Stock/Stanislav Nedelja

veličina teksta

Aa Aa

Noćas je na Banjici u saobraćajnoj nezgodi lakše povređena jedna osoba, a incidenata je bilo na splavu "Fristajler" i u Borči, gde su dve osobe lakše povređene, rečeno je za Tanjug u Hitnoj pomoći.

U saobraćajnoj nezgodi u 19:36 časova na Banjici kod kružnog toka, muškarac (32) lakše je povređen i prevežen je u Urgentni centar, a na splavu "Fristajler" u tuči u 02:25 časova lakše povrede je zadobio muškarac (45) i prebačen je u Zemunsku bolnicu.

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su i u Borči, u ulici Julije Delere u 02:12 časova gde je u incidentu povrede glave zadobio muškarac (16) koji je prevežen u Urgentni centar.

Osim ovoga, na javnom mestu ekipe Hitne pomoći su uglavnom intervenisale zbog alkoholisanih osoba.

Dežurale su 22 ekipe koje su ukupno obavile 86 intervencija, od čega 17 na javnim mestima, a za pomoć su se javljali hronični bolesnici, najviše hipertenzičari i kardiovaskularni pacijenti, astmatičari i osobe sa psihijatrijskim poremećajima, naveli su iz Hitne pomoći.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija