Aktuelno

Pešak stradao u saobraćajnoj nesreći na Pančevackom mostu, policija traga za osumnjičenim

Komentari

Autor: Euronews Srbija, Tanjug

11/06/2022

-

10:15

Pešak stradao u saobraćajnoj nesreći na Pančevackom mostu, policija traga za osumnjičenim
Tanjug/Miloš Milivojević - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Jedan pešak stradao je tokom noći u saobraćajnoj nesreći na Pančevačkom mostu, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Do nesreće je došlo oko sat vremena nakon ponoći, u smeru ka gradu. Telo je prebačeno na obdukciju na Institut za sudsku medicinu. Policija radi na pronalasku osumnjičenog, dodaju u MUP-u.

Iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva saopštili su da je dežurni tužilac prisustvovao uviđaju nakon nesreće i tom prilikom utvrdio da je vozilo, za koje se sumnja da se kretalo brzinom koja je mnogo veća od dozvoljenje, udarilo u pešaka koji je prelazio kolovoz i koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Iz tužilaštva navode da se, za sada vozač, koji je nakon nesreće napustio lice mesta, vodi kao NN.

Po nalogu dežurnog zamenika, policija je uzela izjave od očevidaca, a potom su pregledani svi video zapisi. U tužilaštvu dodaju da kada bude utvrđen identitet, a potom i pronađen vozač, biće mu određeno zadržavanje, zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično delo ne pružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Potom će se, dodaju iz OJT, u toku istrage utvrđivati odgovornost vozač, kao i da li se u njegovim radnjama stiču obeležja navedenih krivičnih dela, kao i doprinos oštećenog, koji je, kaži, očigledno prelazio kolovoz van pešačkog prelaza.

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija