Aktuelno

Pronađeno telo mladića koji je juče nestao u Savi

Komentari

Autor: Euronews Srbija

15/06/2022

-

14:09

Pronađeno telo mladića koji je juče nestao u Savi
Tanjug/Miloš Milivojević - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Ronioci su jutros oko 11 sati pronašli telo A.P. (18) koji je juče otišao na kupanje sa prijateljima u reci Savi, na kupalištu "Stari Grad" u Šapcu, potvrđeno je iz MUP-a za Euronews Srbija.

Iz policije navode da je A.P. juče otišao na kupanje, i da je nakon ulaska u vodu počeo da viče i traži pomoć nakon čega je nestao. Slučaj je nadležnima prijavljen oko 16.25 nakon čega su ronioci i policijske ekipe odmah izašle na teren i bez uspeha ga tražile do devet uveče. Nakon toga, dodaju iz MUP-a, jutros je nastavljeno sa potragom i pa je i oko 11 sati pronađeno beživotno telo i to blizu mesta koje se vodilo kao mesto nestanka. 

Na Fejsbuk stranici Šabačke vesti takođe je potvrđena ova vest, a u postu pre ovog  piše kako se zapravo sve dogodilo.

"Pitali smo da li zna da pliva on je rekao da zna, mi smo ušli u vodu i ja sam otišao baš daleko, a on i moj drug su ostali malo dalje od mene. Jedno, 15-ak metara i on je počeo da viče i da se davi. Kad sam video da je ozbiljno krenuo sam ka njemu i stigao, on se uhvatio za mene i povukao nas obojicu na dno. Ja sam jedva isplivao gore i moj drug  je pokušao da ga dohvati ali nije uspeo. Posle toga su ljudi zvali Hitnu pomoć i policiju, oni su uzeli zapisnik i posle dva sata su stigli ronioci, na žalost ga nisu pronašli, potraga će se nastaviti. Meni je mnogo žao", piše ismeđu ostalog u objavi.

Komentari (0)

Srbija