Aktuelno

Viši sud u Beogradu ponovo produžio pritvor Miroslavu Aleksiću

Komentari

Autor: Tanjug

18/06/2021

-

13:13

Viši sud u Beogradu ponovo produžio pritvor Miroslavu Aleksiću
Viši sud u Beogradu ponovo produžio pritvor Miroslavu Aleksiću - Copyright Youtube/RTS

veličina teksta

Aa Aa

Viši sud u Beogradu danas je ponovo produžio za još 30 dana pritvor vlasniku škole glume Miroslavu Miki Aleksiću, koji se sumnjiči za silovanje i polno uznemiravanje sedam polaznica te škole.


Pritvor mu je produžen da ne bi u kratkom roku ponovio krivična dela i zbog uznemirenja javnosti, rečeno je Tanjugu u Višem sudu.

Aleksić je u pritvoru od hapšenja 16. januara ove godine. Optužnica protiv Aleksića nalazi se u fazi odlučivanja od strane suda ima li mesta potvrđivanju optužnice u smislu osnovanosti sumnje da su počinjena krivična dela.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu od 21. aprila Aleksić se tereti za izvršenje dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam devojaka.

Aleksića je prva prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo su se optužbama protiv njega pridružile i druge devojke koje su takođe pohađale njegovu školu glume.
 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija