Aktuelno

U saobraćajnoj nesreći na Smederevskom putu teže povređen muškarac, prebačen na reanimaciju u Urgentni

Komentari

Autor: Tanjug

25/06/2022

-

08:36

U saobraćajnoj nesreći na Smederevskom putu teže povređen muškarac, prebačen na reanimaciju u Urgentni
U saobraćajnoj nesreći na Smederevskom putu teže povređen muškarac, prebačen na reanimaciju u Urgentni - Copyright E-Stock/Dušan Milenković

veličina teksta

Aa Aa

U Beogradu je noćas na Smederevskom putu u saobraćajnoj nezgodi jedna osoba teže povređena, a bilo je dosta intervenicija zbog alkoholisanih, uglavnom mlađih osoba, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Na Smederevskom putu 18 u 02:11 časova u saobraćajnoj nezgodi muškarac (30) je zadobio teže telesne povrede i prevezen je u Urgentni centar na reanimaciju, a u još jednoj saobraćajnoj nezgodi na Novom Beogradu, u ulici Narodnih heroja 47, u 20:26 časova jedan muškarac je lakše povređen i prebačen je u Zemunsku bolnicu.

Dežurne ekipe Hitne pomoći intervenisale su i u TC Ušće u 21:34 časova gde je muškarac (60) pao i povredio glavu i takođe je vožen u Zemunsku bolnicu zbog lakših povreda glave.

Ukupno je noćas bilo 90 intervencija, od toga 21 na javnim mestima, uglavnom zbog manjih tuča i mlađih alkoholisanih osoba. Javljali su se još hronični bolesnici, među njima astmatičari i psihijatrijski pacijenti, kao i osobe sa visokim krvnim pritiskom, naveli su iz Hitne pomoći.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija