Aktuelno

Podignuta optužnica protiv muškarca zbog pokušaja ubistva na Paliluli

Komentari

Autor: Tanjug

01/08/2022

-

15:25

Podignuta optužnica protiv muškarca zbog pokušaja ubistva na Paliluli
Tanjug/Miloš Milivojević - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

veličina teksta

Aa Aa

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv S.D. (40) zbog sumnje da je 4. aprila ove godine u večernjim časovima pokušao da nožem liši života S.I. u njegovom stanu na Paliluli.

Optuženom se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju, navodi se u saopštenju tog tužilaštva, a predloženo je da se okrivljenom produži pritvor.

Sumnja se da su 4. aprila u večernjim časovima S.D. i oštećeni u njegovom stanu konzumirali alkohol, a potom ušli u verbalnu raspravu, koja je prerasla u fizicki sukob.

S.I. je potom izbacio okrivljenog iz svog stana, koji je otišao do stana svoje devojke i sa njom se, noseći sa sobom nož (seciva dužine 21 cm i širine 5 cm) vratio kod oštećenog.

Po povratku, S.D. je napao S.I. i naneo mu četiri ubodne rane u predelu grudi, ali je on uspeo da mu ka zidu gurne ruku u kojoj je držao nož, pa je usled udarca noža u zid došlo do pucanja noža, tako što se drška razdvojila od oštrice.

Usled toga, S.D. nije uspeo da dovrši krivično delo koje je sa umišljajem započeo, nakon čega je napustio stan oštećenog. S.D. je šest puta osuđivan za razna krivična dela

Komentari (0)

Srbija