Aktuelno

Kineskom državljaninu koji je tukao ćerku određen pritvor od 30 dana

Komentari

Autor: Euronews Srbija

01/11/2022

-

14:33

Kineskom državljaninu koji je tukao ćerku određen pritvor od 30 dana
Kineskom državljaninu koji je tukao ćerku određen pritvor od 30 dana - Copyright Instagram.com/igorjuric73

veličina teksta

Aa Aa

Po predlogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, Prvi osnovni sud odredio je pritvor kineskom drzavljaninu koji je tukao ćerku na teniskim terenima, u trajanju od 30 dana.

Kineski državljanin je juče saslušan u Tužilaštvu, a on je iznoseći svoju odbranu u prisustvu branioca po službenoj dužnosti, priznao izvršenje krivičnog dela, pravdajući svoje postupke time što je njegova ćerka kritičnog dana odbila da nastavi trening i da je zbog toga on hteo da je vrati na teren.

On je ukazao da mu nije bila namera da je povredi, da je tradicija u Kini da se poštuje hijerarhija i da on smatra da je ispravno postupio jer je to u Kini dozvoljeno.

Nakon saslušanja, postupajući zamenik je predložio sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, kao i zbog uznemirenja javnosti, s obzirom na način izvršenja dela koje mu se stavlja na teret, kao i propisanu sankciju.

U medijima se pojavio video-snimak na kojem se vidi kako muškarac na teniskim terenima tuče tinejdžerku. Policija je kasnije istragom utvrdila da je reč o kineskom državljaninu.

Na uznemirujućem snimku se vidi kako na jednom teniskom terenu otac devojku šutira u predelu stomaka i snažno je udara po glavi. Devojka u jednom momentu seda na klupu, ali je on podiže i vuče za jaknu, obara je na zemlju i šutira. 

 

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija