Aktuelno

Neobičan pokušaj krijumčarenja na Gradini: Vozač umesto vazduhom, rezervne gume napunio cigaretama

Komentari

Autor: Euronews Srbija

26/12/2022

-

15:50

Neobičan pokušaj krijumčarenja na Gradini: Vozač umesto vazduhom, rezervne gume napunio cigaretama
Neobičan pokušaj krijumčarenja na Gradini: Vozač umesto vazduhom, rezervne gume napunio cigaretama - Copyright Uprava Carina

veličina teksta

Aa Aa

Carinici su na graničnom prelazu Gradina u saradnji sa policijom juče otkrili neobičan pokušaj krijumčarenja i zaplenili 55,6 kilograma duvanskih aroma, 5.700 cigareta i više od 100 pojedinačnih doza sredstava za potenciju, saopštili su iz Uprave carina. Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju, prilikom detaljnog pregleda za koji je izdvojen automobil stranih registarskih oznaka, kojim je iz Turske ka Švedskoj sam putovao 65-godišnji muškarac.

Tokom kontrole utvrđeno je da se u prtljažniku automobila nalaze čak četiri rezervna točka, čija je težina ukazivala na to da nisu ispunjeni samo vazduhom.

Uprava Carina

 

Sumnja je bila opravdana, jer su nakon demontaže guma sa felni, u njima pronađene sakrivene arome za nargile, cigarete i sredstva za potenciju. Pored toga, deo robe bio je sakriven i među ličnim stvarima, ispod sedišta i u krovnom koferu automobila.

Uprava Carina

 

Ukupno 55,6 kilograma različitih aroma za nargile, 5.700 komada cigareta ''Kent'', ''President'', ''Parliament'', ''Marlboro'' i ''HD'', kao i 108 pojedinačnih doza sredstava za potenciju, predato je zajedno za automobilom i vozačem u dalju nadležnost policije i tužilaštva.

Preporuka za vas

Komentari (0)

Srbija